2009 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Galimybė uždirbti

Sąžiningas ir tiesioginis pokalbis apie galimybes – svarbus mūsų darbo principas.
Ne paslaptis, kad dauguma kompanijų, kurios specializuojasi tiesioginiuose pardavimuose tvirtina, kad „jų kompensacinis planas geriausias“. Tiesa tame, kad visos jos išmoka komisinius pasiekus tam tikrą lygį ir jie priklauso nuo pardavimų apimties. Pagrindinis skirtumas ir naujovė Xooma Xcel plano yra tame, kaip tai vyksta. Mūsų „gerovės plane“ Jūs nepamatysite nerealių scenarijų ir neįgyvendinamų kvalifikacijų. Jūs pamatysite nesunkų ir lengvai įgyvendinamą planą, su kuriuo lengva uždirbti. Trumpiau tariant, tai planas, kuris veikia.
Nesvarbu, kiek Jūs norėtumėte uždirbti: porą šimtų ar tūkstančių dolerių per mėnesį, šis planas yra reali galimybė įgyvendinti savo svajonę.Tikriausiai, todėl tiek daug distributorių su malonumu sutinka būti Xooma partneriais.

Ką reikia daryti?

1. Tapti Xooma nariu nupirkus vieną iš „Greito Starto“ rinkinių ir užsakius Xooma produkcijos už 100 USD per mėnesį.
2. Rasti 4 žmones, kurie taip pat kaip ir Jūs nori vystyti savo verslą ir sutinka investuoti 100 USD per mėnesį į savo sveikatą.
3. Padėti savo komandos nariams įgyvendinti 1 ir 2 punktus.

Jūsų asmeninio pelno lygis priklausys nuo kiekvieno Jūsų grupės nario aktyvumo ir Jūsų organizacijos produktų realizacijos apimties.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą