2009 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Apie kompaniją Xooma World Wide

Apie kompaniją Xooma World Wide

XOOMA WORLDWIDE – tai labai sėkminga kompanija. Jos produktą žmonės naudoja kasdien ir rekomenduoja jį kitiems žmonėms. Kompanijos produkcija yra susijusi su vandeniu...

Virtualus kompanijos turas žiūrėti >>

Kompanija Xooma Worldwide užregistruota 2005 m. gegužės 5 d. Pagrindinis kompanijos Xooma Worldwide ofisas yra Hampton mieste, Virdžinijos valstijoje.

Kompanija turi išvystytą, stabilią infrastruktūrą ir stiprią atsakingų vadybininkų komandą turinčių didelę patirtį savo darbo srityje. Kompanija rūpinasi savo reputacija ir daro viską, kad verslas klestėtų bei palaiko produkcijos kokybę aukščiausiame lygyje. Xooma Worldwide dirba jau daugiau nei 50 pasaulio šalių ir toliau plečia realizacijos rinką.

Pagrindinis kompanijos Xooma Worldwide produktas – Xtreme X2O – natūralus organinis mineralinis vandens papildas. Xtreme X2O praturtina vandenį visais organizmui reikalingais mineralais ir padaro jį šarminiu. Tai padeda reguliuoti organizmo rūgščių ir šarmų balansą, o tai yra būtina puikios sveikatos palaikymui. Xtreme X2O vandenį taip pat padaro lengvai įsisavinamu ląstelių lygyje. Svarbu ne kiek vandens patenka į jūsų organizmą, o kiek įsisavina organizmo ląstelės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą